Home Nederlands English

Home


 

 

Hé, 
Meer over mij? Goed, ik zit nooit stil en verveel me nooit, want er is altijd wel iets te doen. Naast werken speel en train ik graag met mijn soho-hond "Happy". Ze is sinds januari 1996 bij me en ik zou haar echt niet meer kunnen missen.
Ze is een goede hulp, ze haalt de post en raapt alles op wat ik laat vallen. Happy kan ook mijn jas uit trekken, deuren open doen, lichtknoppen bedienen en nog veel meer.
Een keer in de week ga ik zwemmen en ik rijd ook eens per week paard. Paardrijden vind ik heerlijk, omdat ik me dan helemaal vrij voel. 

Mijn paard (ok, grote pony) kan ik helemaal zelf berijden. Er is wel iemand in de buurt voor alle zekerheid, gelukkig heb ik die hulp weinig nodig. Alleen wanneer het paard de teugels trekt en mij voorover trekt. Dan moet mijn hulp me even overeind zetten en dan gaan we weer.
Natuurlijk houd ik ook erg van surfen op internet en e-mailen met mensen over de hele wereld.

Dansen doe ik ook graag. Een paar jaar geleden deed ik nog aan comby-dansen met een valide partner. Vanwege zijn werk moest hij stoppen. Jammer, want we waren best goed. We zijn 4 keer achter elkaar Nederlands kampioen geweest en 3de op het EK. Ik mis het rond walsen over de dansvloer heel erg, om maar niet te spreken van de rumba en de samba.
Dit is nog maar een klein deel van wat ik zoal doe. Ik hoop dat je een beetje een beeld hebt gekregen van wie ik ben en wat ik doe.

Heb je vragen stuur gerust een e-mail naar : janine@headlight.nl